12 dec. 2012 | 15:00

Grand Theft Auto: San Andreas disponibil pe PSN

ACTUALITATE
Grand Theft Auto: San Andreas disponibil pe PSN

Incepand de astazi, unul dintre cele mai aclamate jocuri din istorie, Grand Theft Auto: San Andreas, este disponibil pe PlayStation Store. Jocul a fost adaugat in seria PS2 Classics, iar Rockstar a ales sa sarbatoreasca acest eveniment intr-un mod mai special.

Grand Theft Auto San Andreas

Compania a lansat „The Introduction”, un clip de 20 de minute realizat 100% cu grafica, personajele si vocile din joc, in care sunt prezentate evenimentele care preceda actiunea jocului. Original, acest prolog venea alaturi de coloana sonora a lui San Andreas sau cu editia speciala a jocului, lansata la cateva luni dupa debut, insa acum scurt metrajul este disponibil gratuit, pe cai oficiale. Din pacate insa, nici clipul, nici jocul nu sunt disponibile in HD. Rockstar a ales sa pastreze San Andreas in forma sa initiala, fara suport pentru rezolutii HD sau trofee pentru PlayStation 3.

Sugerez sa va luati ceva de mancat si ceva de baut, sa dati play mai jos si sa va relaxati pentru cateva minute. Evident, fanii jocului vor aprecia mai mult acest clip, insa cei care nu au avut ocazia vor dori probabil sa afle ce s-a intamplat in continuare. In cazul in care nu doriti sa cheltuiti 15 euro sau 12 lire pe PlayStation Network, jocul este disponibil si pe Steam pentru PC pentru 10 euro.