25 apr. 2012 | 10:15

Google vine cu upgrade la Gmail

ACTUALITATE
Google vine cu upgrade la Gmail

gmail

Daca tot treceam de mult printr-o perioada in care casuta de email se masura in cativa GB de spatiu, indiferent de provider, era si timpul ca cineva sa faca un pas inainte pentru a iesi din multime. De ce sa nu fie Google?

In aceste zile, Google ofera tuturor utilizatorilor de Gmail care nu platesc pentru acest serviciu un spatiu de stocare cu zecimale, nu doar unitati. Mai precis, 10GB de spatiu vom avea toti cei care avem un cont @gmail.com.

Desi saltul nu este mare, 7,5 GB era standard pana ieri, atata timp cat cei cativa GB vin ca spatiu suplimentar, de ce sa nu le multumim celor de la Google, nu? Daca respectivul spatiu nu va este suficient din varii motive, in continuare veti avea posibilitatea sa achizitionati pana la cativa TB de spatiu.

Ce merita insa sa retineti este ca, daca va veti numara printre cei dispusi sa plateasca pentru cativa zeci de GB sau cativa TB in plus pentru stocare, respectivul spatiu va fi disponibil pentru utilizare in tot universul Google, indiferent daca vorbm de Gmail, Google Docs sau de mai recentul Google Drive.

Sa atragem oare atentia ca aceasta cifra va creste in permanenta cu un procent nu foarte mic?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele