Google Search vine cu modificari – integreaza un calculator serios

Google Search vine cu modificari –  integreaza un calculator serios
11:21 26.07.2012

Intr-un nou update al serviciului de cautare, Google a integrat un calculator electronic serios in Google Search.

playtech

In momentul in care tastati intr-o fereastra de cautare Google o ecuatie simpla, gen 2+2 sau 3 x 4, de acum veti fi intampinati in partea de sus a paginii de rezultate de un calculator electronic. In forma de mai sus, acesta va ajuta sa faceti mult mai usor modificari la un calcul mai complicat. In plus, este incredibil de usor sa introduceti elemente noi intr-o ecuatie in momentul in care vedeti butoanele pe ecran.

Anuntul vine in aceeasi noapte in care un cont oficial de Twitter al celor de la Google a anuntat ca a fost lansata o noua versiune a algoritmului folosit pentru idexarea site-urilor intitulat Panda. Acesta, desi va afecta doar 1% din rezultatele afisate, ar trebui sa scoata in fata mai multe site-uri de calitate reala.

Desi e greu sa stim in acest moment daca exista vreo legatura intre cele doua elemente mentionate, un lucru este sigur. Google Search se transforma pe zi ce trece, iar evolutia orienteaza intreaga experienta de cautare intr-o alta directie decat cea originala. Cu aceasta ocazie, un motor de cautare simplu si eficient devine o unealta pentru a gasi raspunsuri la diverse intrebari.

Din experienta, noul calculator nu functioneaza in acest moment pe site-ul Google in limba romana. Pentru a vedea insa calculatorul cu proprii ochi, cel mai bine este sa accesati o versiune in engleza a motorului de cautare.

loading...