Google: rezultatele financiare pe 2012 si… stimularea investitorilor

, 13 Apr, 10:44

Google rezultate fiscale

Pentru ca trecusera parca prea multe luni de la ultimele rezultate financiare, in perioada imediat urmatoare vom fi asaltati cu astfel de anunturi ale companiilor de renume din IT si nu numai. Sa incepem cu Google.

Google tocmai si-a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2012. Avand in vedere ca vorbim de un gigant din industrie, nu ar trebui sa vina ca o surpriza cele 8,14 miliarde $ incasari, cu 24% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Daca luam ca reper rezultatele financiare pe ultimul trimestru din 2011, care au fost si ele cu 25% mai mari decat aceeasi perioada din 2010, se pare ca trendul ascendent are mari sanse sa se mentina si pe toata perioada acestui an. Ultimele cifre duc totalul de numerar disponibil din companiei la suma de 49,3 miliarde$.

Pentru stimularea investitorilor, avand in vedere perioada infloritoare prin care trece compania, biroul executiv al Google a aprobat implementarea unui sistem intitulat 2-for-1 stock split. Mai precis, fiecare investitor va primi pentru fiecare actiune detinuta inca una din partea companiei.

Raportul financiar complet se afla pe investor.google.com.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail