Google publica toate schimbarile din Jelly Bean

Google publica toate schimbarile din Jelly Bean

Chiar daca s-au publicat si vehiculat extrem de multe informatii in ceea ce priveste cel mai recent sistem de operare al celor de la Google, doar prin explorare este imposibil sa afli toate detaliile.

Din acest motiv si nu numai, Google a publicat pe site-ul Jelly Bean un intreg desfasurator legat de Android 4.1.

Google Jelly Bean Upgrade

Infatisat ca un change-log sau jurnal de schimbari, postul detalieaza toate schimbarile din noua versiune a sistemului de operare pentru portabile.

Pe langa Google Now, schimbarile la camera si imbunatatirile de performanta care au fost detaliate in numeroase articole, offline si online, Android 4.1 vine cu foarte multe elemente noi. Tranzitiile din aplicatia Calendar sunt mai elegante, trasatura care se aplica si asupra detaliilor de interfata ale aplicatiei. Pe partea de accesibilitate, pentru persoanele cu diverse disabilitati, Google a introdus foarte multe functii noi. Asa am aflat faptul ca pana si tastatura a primit mici ajustari estetice.

In cazul in care aveti in posesie un Galaxy Nexus si ardeti de nerabdare sa primiti OTA noul update, merita sa accesati link-ul de mai sus pentru a afla in detaliu functiile noi de care veti beneficia odata cu Android 4.1

Citește și: