Google porneste o noua intitiva pro-internet – Take action!

Google porneste o noua intitiva pro-internet - Take action!

Take Action

Intr-o perioada in care Internetul ca entitate, asa cum il stim de ani buni, se afla in pericol din cauza unor proiecte de lege precum SOPA, ACTA si alte variante, Google incerca sa-i informeze pe cetateni de beneficiile internetului printr-o campanie de tip Take Action, intitulata, „We are the Web”.

Avand afisul pe care il vedeti mai jos, plin de informatii relevante, initiativa Google incearca sa popularizeze avantajele pe care ni le-a adus internetul, astfel incat sa fim motivati sa luptam putin cate putin pentru ca acesta sa evolueze si sa aduca schimbari in bine, nu in rau.

Pornind de la o afirmatie simpla „The internet is the power to…” (Internetul este puterea de a…), Google va invita sa faceti propozitii pe care sa le distribuiti pe Facebook, Google+ sau Twitter cu tag-ul #OurWeb. Respectivele posturi vor fi agregate, iar in momentul in care accesati www.google.com/takeaction/start-something, veti putea vedea cateva astfel de afirmatii.

Daca tot citim in fiecare colt al internetului ca noi suntem internetul, ar fi si pacat sa nu participam la astfel de campanii de informare care, daca avem noroc, vor preveni valul de cenzura care se abate asupra acestui mediu.

Credeti in puterea de influenta a acestui tip de campanii?

we-are-the-web

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: