01 sept. 2012 | 11:00

Google Play iti recomanda acum aplicatiile potrivite

ACTUALITATE
Google Play iti recomanda acum aplicatiile potrivite

Desi pe App Store-ul celor de la Apple aveam ceva asemanator de vreo 2 ani, App Store Genius, cei de la Google au introdus astazi sectiunea Recommended for You.

Google-Play-Recommended-for-you

Google a introdus astazi in magazinul virtual de aplicatii Google Play o pagina noua intitulata Recommended for You. Cu toate ca utilizatorii de Nexus 7 beneficiau de acest motor de recomandari prin widget-ul Recommended on Play, acum aceeasi functie este accesibila si celorlalti utilizatori de smartphone-uri sau tablete cu Android.

Noua pagina ofera o lista de aplicatii care ar putea fi potrivita stilului vostru pornind de la cateva principii extrem de sanatoase. Mai precis, va sunt recomandate aplicatii pornind de la aplicatiile altor utilizatori ce au instalate aceleasi aplicatii ca si voi. Tot aici va sunt afisate aplicatii carora prietenii vostri de pe Google+ le-au dat un +1, de pe site sau mobil.

Pentru ca o astfel de functie isi pierdea din utilitate daca nu puteai aplica diverse filtre,  Google iti permite sa ascunzi oricand aplicatii din lista de recomandari pentru a ajunge mai usor la cele care ti se potrivesc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele