22 iun. 2012 | 15:10

Google Play face punte intre dezvoltatori si utilizatori

ACTUALITATE
Google Play face punte intre dezvoltatori si utilizatori

google-play

Cu toate ca ne-am obisnuit sa stim partea de comentarii din magazinele virtuale de aplicatii functionand intr-un singur sens, in curand se pare ca aceasta directie se va schimba, cel putin pe Google Play.

Zona de mini-review-uri, pe care o gasim sub aplicatiile din magazinele virtuale, in curand va deveni un pic mai utila. Avand in vedere ca un numar foarte mare de utilizatori folosesc zona respectiva de comentarii pentru a-si exprima frustrarile si eventualele sugestii legate de o aplicatie, incepand de azi un numar restrans de dezvoltatori va putea sa si raspunda.

Marcati cu calificativul de Top Developers, dezvoltatorii care au castigat acest drept, de a comenta, vor putea sa aduca la cunostinta utilizatorilor bug-urile la care lucreaza. In plus, aceiasi dezvoltatorii vor putea sa explice motivul pentru anumite modificari implementate in aplicatie si, eventual, pot oferi mai multe detalii legate de momentul in care vor fi implementate noi functii in aplicatiile proprii.

Daca totul merge bine, si atat utilizatorii cat si dezvoltatorii vor fi incantati de aceasta functie, Google a mentionat ca va mari semnificativ grupul de dezvoltatori care au aceasta „putere”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele