Google permite controlul aplicatiilor mobile de pe site-ul Google Play

, 28 Iun, 16:55

Site Google Play

Mai nou toti utilizatorii de Android isi pot controla aplicatiile de pe telefon, online de la calculator de pe site-ul Google Play. Cu alte cuvinte, odata logat iti poti vedea intreaga lista de aplicatii downloadate, le poti updata, sterge sau chiar poti downloada si instala altele noi. Orice aplicatie pe care nu o mai vrei in telefonul tau poate fi stearsa online, iar la prima conectare la internet a telefonului aceasta va disparea ca prin minune.

Dupa cum afirma theverge.com, nu va asteptati ca printr-o astfel de metoda sa puteti scapa de aplicatiile predefinite sau branduite de operator, deoarece acestea apar drept aplicatii de sistem si nu puteti interveni asupra lor.

Desi practic noua optiune nu aduce prea multe lucruri noi, aceasta poate fi extrem de utila pentru cei care doresc sa gestioneze cat mai bine un numar mare de aplicatii instalate, mai ales cand vorbim si de device-uri diferite (mai multe telefoane sau tablete).

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail