Google perfectioneaza deblocarea faciala in Android 4.1

, 02 Iul, 10:27

Android Jelly Bean Face Recognition Blink

Face Unlock sau deblocarea terminalului mobil cu ajutorul fetei a fost o functie care a creat mult entuziasm printre utilizatori de ICS, respectiva functie fiind prezenta pentru prima oara in panoul de configurare odata cu Android 4.0. Din pacate, entuziasmul pentru respectiva functie a scazut in momentul in care utilizatorii intreprinzatori si-au dat seama ca deblocarea functioneaza la fel de bine cu o poza.

Demonstrand interes pentru perfectionarea respectivei abilitati, Google, odata cu Jelly Bean, a introdus ,,Liveness Check”. Un mic detaliu, o noua bifa in settings, Liveness Check obiliga utilizatorii care prefera acest tip de deblocare a terminalului sa si clipeasca pentru a-si folosi smartphone-ul sau tableta cu Jelly Bean. Aceasta particularitate extrem de simpla a demontat  intreaga filozofie de folosire a unei poze pentru respectiva operatiune.

Desi Samsung a introdus prima oara acest concept pe terminalele cu Android 4.0, iar un alt bug a demonstrat ca persoanele cu trasaturi similare pot debloca la fel de bine telefoanele care apeleaza la aceasta functie, trebuie apreciat faptul ca Google face progrese pe toate planurile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail