Google+ nu e suficient de popular – dezvoltatorii se retrag

, 15 Iun, 09:30

Google  Games

Wooga si Electronic Arts au dat comuncate de presa prin care isi anunta intentia de a-si retrage aplicatiile din reteaua de socializare Google+. Privita la rece, lovitura adresata celor de la Google este foarte mare, mai ales in acest moment in care vine ca un vot de neincredere in eficienta platformei.

Un alt aspect negativ pentru Google deriva din influenta celor doua companii care au luat aceasta decizie. Atat Wooga, cat si Electronic Arts se afla in top 5 cele mai influente companii din industria jocurilor sociale. Printre justificarile scriptice ale gestului, se numara problemele Google in a motiva utilizatorii sa interactioneze cu platforma Google+, la care se adauga numarul mult mai mare de utilizatori de pe Facebook.

Ca titluri afectate, din partea Wooga, Monster World a fost deja inchis, iar Bubble Island si Diamond Dash vor stinge becul pe 1 iulie. PopCap, companie detinuta de EA, isi va retrage popularul joc Bejeweled Blitz la inceputul saptamanii viitoare.

Daca sunteti in cautarea unor aspecte pozitive, merita mentionat faptul ca Google+ continua sa aiba 40 de jocuri active, printre care Angry Birds plus alte cateva titluri de la Zynga. Din pacate, cu un precedent precum cel descris mai sus cu greu se vor mai alatura si alte companii retelei Google+.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail