Google mai inchide cateva servicii – si vechi, si noi

Google mai inchide cateva servicii – si vechi, si noi
14:02 04.07.2012

Google Inchide servicii

O data la cateva luni, Google face inventarul activitatilor pe care le intreprinde online si, aparent arbitrar, stinge becul la cateva servicii. Acel moment de peste an, a venit.

Desi pe Google Video nu mai putea urca nimeni continut video inca din mai 2009, orice continut care a mai ramas exclusiv pe respectiva platforma va fi transferat automat pe YouTube. S-a anuntat inchiderea iGoogle, un serviciu destinat personalizarii unei paginii de Home cu diverse feed-uri de informati ce graviteaza in jurul unei casute de cautare Google. Desi ultima zi de functionare a iGoogle va fi 1 noiembrie 2013, pentru cei foloseau aceasta functie este destul de trist. Tot Google desfiinteaza aplicatia Google Search pentru Symbian. Desi alternativa este sa deschideti un browser si sa accesati www.google.com, intotdeauna este mai placut sa foloseste o aplicatie dedicata decat un browser.

Google Mini, un portal Google care permitea utilizatorilor dornici sa profite de experienta Google in interiorul unei retele intranet sau pe un singur website, va inceta sa mai existe la sfarsitul acestei luni, pe 31 iulie. Incercand sa ii calmeze pe cei suparati de aceasta inchidere, Google a afirmat ca ofera de mult timp solutii alternative mai performante la serviciile inchise.

Tot in mod shutdown a intrat Google Talk Chatback, un script care permitea integrarea in diverse site-uri de ferestre de chat folosind Talk. La acest capitol, alternativa gasita de Google pentru a inlocui defunctul Chatback este Meebo bar. Apropo, mai tineti minte ca Google a cumparat Meeboo luna trecuta?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI