Google iti permite sa-ti analizezi propria activitate online

Google iti permite sa-ti analizezi propria activitate online

Account-Activity final

Pentru ca niciodata nu sunt prea multe servicii online, Google tocmai si-a mai imbogatit portofoliul cu inca o aplicatie.

Noul serviciu, intitutulat sugestiv Google Account Activity, va permite sa vedeti un raport detaliat al intregii activitati pe care v-o desfasurati online. Este un lucru pe cat de banal, pe atat de util. Functia este integrata ca una suplimentara in contul de Google si poate fi accesata folosind contul de Gmail, Google+ sau Google Search.

Daca tot ati fost obligat in urma cu ceva timp sa va agregati toate serviciile online intr-unul singur, de catre gigant, Google si-a propus  sa va si sintetizeze, intr-un set de grafice si procente, totalitatea de informatii care se formeaza din activitatea voastra online. Daca veti avea rabdare sa parcurgeti graficul, accesibil la adresa www.google.com/settings/activity, veti ramane surprinsi, de exemplu, ca trimiteti cu 70 % mai putine mailuri decat pana acum sau ca in ultima luna ati efectuat pe Google cu 30% mai multe cautari decat in luna anterioara.

Un avantaj suplimentar al noii functii marca Google se refera la zona de securitate. Avand o statistica clara referitoare la locurile din care accesati adresa de email, de exemplu, puteti sti cu siguranta daca a existat un atac de hacking la cont.

Mai ramane ca maine-poimanine sa ne spuna Google si ce am mancat in dimineata respectiva si atunci putem afirma fara nici un dubiu ca avem toata viata online…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: