Google isi actualizeaza Chrome-ul pentru iOS

, 26 Sep, 14:30

Cu toate ca in urma cu aproximativ o saptamana stateam cu emotie ca ne vom lua iPhone 5 si vom vedea aplicatiile cu o margine neagra in partea de sus si de jos, situatia se pare ca este mult mai roz. Dezvoltatori precum Google se grabesc sa-si actualizeze creatiile mai repede decat te-ai astepta.

Google Chrome

Google face parte din primul val de dezvoltatori de aplicatii pentru iOS care s-au grabit sa-si actualizeze una dintre cele mai populare aplicatii de pe platforma pentru a fi compatibile cu noul iPhone 5 si dimensiunile sale generoase. Noua versiune de Chrome profita din plin si de cele cateva functii noi incorporate in iOS 6 si promite sa ruleze la fel de bine si pe noul iPod Touch generatia a 5-a. Nu lipsesc nici micile imbunatatiri la capitolul performanta sau remedierile unor bug-uri.

Aceasta miscare din partea Google demonstreaza o incapatanare a companiei de a nu renunta la prezenta sa pe iOS. Cumulata cu lansarea incunata de succes a noii aplicatii YouTube, ramane sa sa speram ca in curand vom vedea si o aplicatie Google Maps.

Ca o miscare incarcata de ironie a inginerilor Google, toate capturile de ecran ale aplicatiei Google Chrome pe care le vedeti in App Store sunt cu Google Maps sau YouTube. Avand in vedere ca acestea lipsesc nativ din iOS 6, aceasta chiar e o gluma buna.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail