Google isi actualizeaza Chrome-ul pe toate platformele – devine mai util

Google isi actualizeaza Chrome-ul pe toate platformele – devine mai util

Google-Chrome-Browser-For-Android

Chiar daca introducerea versiunii de Chrome pentru Android a fost un succes imens si a reusit sa mai sporeasca un pic si rata de adoptie a browser-ului pe sisteme desktop sau notebook, se pare ca mai sunt cateva functii noi care ar fi putut fi implementate.

Mai precis, o noua versiune beta de Chrome disponibila pe Mac, Windows si Linux va veni cu posibilitatea de a sincroniza tab-urile deschise, atata timp cat sunteti autentificat, pe toate sistemele voastre. Astfel, daca pana acum erati limitati la sincronizarea tab-urilor de pe un computer pe smartphone-ul cu Android, daca v-ati incumetetat sa faceti trecerea la noul Google Chrome beta, beneficiati de aceeasi functionalitate si pe restul sistemelor. Un aspect pozitiv al acesteti functii este ca, in loc sa va inlocuiasca taburile deschise, tab-urile de pe alte sisteme vor aparea intr-un meniu separat intitulat „other devices”.

Mai multe detalii gasiti pe blogul Google Chrome, iar daca vreti incercati noua functionalitate este suficient sa faceti un download de pe chrome.google.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: