Google Indoor vine cu un update de sezon – Anglia

, 04 Iul, 16:57

Google Indoor UK Londra Anglia

Daca tot trecuse ceva timp de cand Google si-a actualizat serviciul de harti din interiorul cladirilor, gigantul a decis ca Regatul Unit este cea mai potrivita tara pentru a fi digitalizata. Nu de alta, dar gazduieste anul acest Olimpiada.

Google Indoor Maps, un serviciu lansat in luna noiembrie a anului trecut cu acoperire din SUA si Japonia, primeste un update semnificativ. Numeroase locuri de pe teritoriul Angliei, in special al capitalei, vor putea fi accesate online intr-o forma digitala. In prima etapa a proiectului, peste 40 de locatii, printre care Teatrul National, muzee, statii de metrou, aeroporturi, mall-uri si nu numai, se vor reflecta in harti pe care sa le folositi pentru o mai buna navigare indoor. In plus, serviciul a fost actualizat pentru o precizie mai mare in interior si  pentru a indruma utilizatorul in legatura cu traseul de la punctul A la punctul B.

Pentru a urmari evolutia proiectului, Google a publicat pe site-ul companiei o lista cu zonele digitalizate. In acelasi timp, profita de ocazie pentru a invita toti proprietarii de localuri din Anglia sa-si urce propriile harti pe Google Maps. Astfel se va eficientiza cresterea continutului de pe platforma.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail