Google inchide si Picknik

, 23 Ian, 11:13

Serviciul de editare foto in cloud de la Google, Picknik, se va inchide incepand cu data de 19 aprilie. Echipa din spatele acestuia va fi transferata la Google+, unde probabil va ajunge si tehnologia folosita in prezent pe acesta.

Picknik este doar unul din site-urile pe care Google le-a inchis in ultima perioada, alaturandu-se  Wave, Knol, Friend Connect, Gears, Health, Powermeter si altor servicii mai putin cunoscute inchise in ultimul an. Avand in vedere ca utilizatorii Picknik puteau opta pentru un abonament platit in general in avans pentru o perioada mai lunga, Google va returna banii tuturor celor care vor avea o subscriptie activa la data inchiderii. Pana atunci insa, serviciul va fi disponibil, iar functiile premium vor fi active.

Se pare ca odata cu aceasta miscare, Google+ va primi si o extensie de editare a fotografiilor, care cu siguranta va fi o functie pe care utilizatorii de Facebook si-o vor dori. Oare Zuckerberg pregateste ceva asemanator?

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail