Google imbunatateste considerabil Google Maps pentru Android

Google imbunatateste considerabil Google Maps pentru Android

Google Inside

Utilizatorii de Android care se bucura de functionalitatea Google Maps cu un mare entuziasm au primit in aceste zile un pachet nou de functii de la Google, gratuit – cu un nou update 6.7. Desi vine cu un set de avantaje gandite parca exclusiv pentru utilizatorii din SUA, putem percepe noua versiune ca pe un preludiu pentru ceea ce urmeaza sa primim si noi, dincoace de ocean, in scurt timp.

Cu  noul buton intitulat Offers, putem vedea foarte usor, de exemplu, o serie de oferte din imprejurimi –  o functie gen Groupon. Desi ceva asemanator exista deja pe Google+, odata cu acest update nu mai sunt necesare check-in-uri in respectivele zone pentru a beneficia de oferte.

O alta revelatie este reprezentata de hartile indoor, care, desi pareau un mit cand au debutat in luna noiembrie a anului trecut, odata cu incheierea de parteneriate cu centre din SUA  si Japonia, pentu inceput, au devenit mult mai utile. Este un fapt confirmat ca GPS-ul nu functioneaza in interior, dar se pare ca cei de la Google au facut ceva progrese in utilizarea noilor tehnologii de localizare pentru a fi utile macar in cateva mall-uri si magazine de mari dimensiuni.

In ceea ce priveste informatiile asociate functiei indoor mapping, tineti cont ca resprectivele detalii legate de specificul unei cladiri pot aparea in Google Maps doar daca au fost oferite de buna voie de proprietari sau locatari.

Citește și: