Google da drumul la Hangouts direct din Gmail

, 31 Iul, 09:15

Incercand sa mai castige ceva adepti pentru serviciul de video conferinta Hangout, Google mai face un pas in directia care trebuie.

Google Hangout

Functia Hangouts a fost un punct forte in Google+ inca de la lansarea retelei de anul trecut. Mizand pe succesul acestei functii si incercand sa orienteze si mai mult trafic si utilizatori catre reteaua de socializare a companiei, Hangout este acum disponibila direct din Gmail.

Desi functia de video call era prezenta din 2008 pe Gmail, intr-o forma mai simplista, acest update ar trebui sa duca experienta unui apel video la un alt nivel. In primul rand, vechea implementare folosea o variatie a functiei peer to peer, in timp ce noua versiune foloseste exclusiv puterea retelei de socializare.

In plus, direct din din interfata Gmail mai beneficiati odata cu acest update si de alte cateva detalii importante. Puteti discuta cu pana 9 oameni simultan, iar daca va plictisiti puteti aplica diverse filtre pentru un pic de diversitate si umor. Tot din Gmail puteti initia sau raspunde la un apel hangout cu un utilizator al aplicatiei Google+ pentru iOS sau Android.

Google a inceput deja sa dea drumul la noul serviciu pentru utilizatorii de Gmail, insa pana la finalizarea propagarii functiei prin retea s-ar putea sa mai aveti de asteptat cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

raspunde corect la intrebari si poti castiga un galaxy s3
http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro/app_342472629154160
succes

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail