Google da drumul la Hangouts direct din Gmail

Google da drumul la Hangouts direct din Gmail

Incercand sa mai castige ceva adepti pentru serviciul de video conferinta Hangout, Google mai face un pas in directia care trebuie.

Google Hangout

Functia Hangouts a fost un punct forte in Google+ inca de la lansarea retelei de anul trecut. Mizand pe succesul acestei functii si incercand sa orienteze si mai mult trafic si utilizatori catre reteaua de socializare a companiei, Hangout este acum disponibila direct din Gmail.

Desi functia de video call era prezenta din 2008 pe Gmail, intr-o forma mai simplista, acest update ar trebui sa duca experienta unui apel video la un alt nivel. In primul rand, vechea implementare folosea o variatie a functiei peer to peer, in timp ce noua versiune foloseste exclusiv puterea retelei de socializare.

In plus, direct din din interfata Gmail mai beneficiati odata cu acest update si de alte cateva detalii importante. Puteti discuta cu pana 9 oameni simultan, iar daca va plictisiti puteti aplica diverse filtre pentru un pic de diversitate si umor. Tot din Gmail puteti initia sau raspunde la un apel hangout cu un utilizator al aplicatiei Google+ pentru iOS sau Android.

Google a inceput deja sa dea drumul la noul serviciu pentru utilizatorii de Gmail, insa pana la finalizarea propagarii functiei prin retea s-ar putea sa mai aveti de asteptat cateva zile.

Citește și: