Google a cumparat Meebo

, 05 Iun, 15:09

Google a cumparat Meebo

Meebo a recunoscut faptul ca a fost achizitionat de catre gigantul Google. Se confirma astfel o serie de zvonuri din ultimul timp si faptul ca gigantul motor de cautare vrea sa isi dezvolte proiectele de socializare online cu orice pret.

Fondat in 2005, Meebo este cunoscut drept un client universal de chat pentru AIM, Yahoo IM si altii, precum si pentru dezvoltarea Meebo Bar o unealta ce combina advertising-ul si socializarea online.

Desi detaliile tranzactiei nu au fost facute publice, specialistii vorbesc de sume ce se apropie de 100 de milioane de dolari. Dupa cum noteaza si cei de la electronista.com, in acest fel Google isi extinde gama de servicii online, iar oficialii spera ca vor putea utiliza experienta Meebo in efortul constant de imbunatatire si popularizare a Google+.

Ramane sa vedem in ce masura aceasta achizitie va reusi sa atraga mai multi utilizatori catre reteaua de socializare dezvoltata de Google.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail