Gmail in cifre

Gmail in cifre

Statistici Gmail

In cadrul conferintei Google I/O desfasurata in aceste zile, Google a profitat de ocazie pentru a anunta cateva statistici impresionante legate de popularul serviciul de posta electronica al companiei.

Google a ajuns la 425 de milioane de utilizatori care folosesc in mod uzual serviciul Gmail. Avand in vedere ca aceasta cifra in luna ianuarie a acestui an era de 350 milioane, printr-un calcul simplu, Gmail este adoptat de 15 milioane de utilizatori noi, lunar. Desi aceasta cifra este cu siguranta influentata si de numarul foarte mare de activari al terminalelor cu Android, realizarea nu este cu nimic mai putin prejos. Avand in vedere numarul schimbarilor recente din interfata web, cumulate cu efortul celor de la Google de a-si perfectiona aplicatiile dedicate pentru Android si iOS, cu siguranta acest trend nu-si va schimba directia prea curand.

Sunt incantat de Gmail deja de cativa ani buni si este unul din serviciile pe care le-am adoptat cel mai rapid, asa ca ma bucur teribil sa vad ca si alte cateva sute de milioane de utilizatori sunt de acord cu mine.

Mai jos, am atasat primul email pe care l-am primit de la Gmail in 2004, pe vremea cand serviciul era inca beta si functiona doar pe baza de invitatie.Gmail First

Citește și:
Etichete: