Gigabyte si noile tehnologii inainte de Computex 2012

, 01 Iun, 00:04

Gigabyte este destul de ocupat in ultima vreme cu pregatirile pentru Computex, care debuteaza maine, pe 1 iunie in Taipei.

…Destul de ocupat, incat comunicatul de presa nu contine nici o imagine, ci doar cateva detalii despre noile serii de placi de baza pentru Intel Ivy Bridge. Sincer, imi place mai mult asa – Way to go, Gigabyte. Mai usor de citit si asimilat informatia, fara milioane de logo-uri de tehnologii proprietare impartite pe 15 pagini de document Word. 🙂

Noile placi de baza vor include si ele un conector Thunderbolt, aliniindu-se astfel la cerintele consumatorului. Avem aici UEFI Dual BIOS, 3D BIOS si alte componente de genul unui modul WiFi + Bluetooth sau suportul pentru memorii ECC si conectori microSATA pe placile de nivel Enterprise ori chiar conectori SAS (Serial Attached SCSI) si pe placile High-End.

Nici AMD Trinity nu a fost omis, noua platforma fiind prezenta in standul Gigabyte, motorizata de chipsetul A85X si APU-urile AMD A10. „Spoiler alert” noul APU va avea un nou socket, FM2, alta distractie impotriva upgrade-ului facil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail