Gigabyte si noile tehnologii inainte de Computex 2012

Gigabyte si noile tehnologii inainte de Computex 2012

Gigabyte este destul de ocupat in ultima vreme cu pregatirile pentru Computex, care debuteaza maine, pe 1 iunie in Taipei.

…Destul de ocupat, incat comunicatul de presa nu contine nici o imagine, ci doar cateva detalii despre noile serii de placi de baza pentru Intel Ivy Bridge. Sincer, imi place mai mult asa – Way to go, Gigabyte. Mai usor de citit si asimilat informatia, fara milioane de logo-uri de tehnologii proprietare impartite pe 15 pagini de document Word. 🙂

Noile placi de baza vor include si ele un conector Thunderbolt, aliniindu-se astfel la cerintele consumatorului. Avem aici UEFI Dual BIOS, 3D BIOS si alte componente de genul unui modul WiFi + Bluetooth sau suportul pentru memorii ECC si conectori microSATA pe placile de nivel Enterprise ori chiar conectori SAS (Serial Attached SCSI) si pe placile High-End.

Nici AMD Trinity nu a fost omis, noua platforma fiind prezenta in standul Gigabyte, motorizata de chipsetul A85X si APU-urile AMD A10. „Spoiler alert” noul APU va avea un nou socket, FM2, alta distractie impotriva upgrade-ului facil.

Citește și: