Gata cu Picnik-ul! Il inghite Google+…

, 28 Mar, 15:40

Picnik

Nu foarte multe website-uri ofereau optiunea de editare online a imaginilor fara a instala nici o aplicatie pe PC sau Mac, iar incepand cu 19 aprilie va mai disparea unul… Picnik.

Dupa ce in 2010 Google a achizitionat Picnik, echipa din spate a reusit sa-si imparta timpul intre a integra functii de editare foto in produse Google si a-si sustine propriul website.

www.picnik.com, un serviciu care functiona atat gratuit cat si contra cost, atat cu un cont, cat si fara, probabil din cauza presiunilor Google isi va inceta activitatatea pe 19 aprilie. Cei care au platit pentru a-si edita imaginile cu Picnik isi vor primi toti banii inapoi, iar cei care si-a pastrat pe site foarte multe imagini editate le vor putea descarca gratuit, pe toate, intr-un zip.

In cazul in care nu ati experimentat niciodata un astfel de website care va ajuta sa va editati fotografii, acum este cel mai bun moment pentru experimente, deoarece si functionalitatea premium a website-ului, care era contra cost, de acum pana la desfiintarea website-ului nu mai trebuie platita.

Iar in cazul in care va intrebati unde se va muta acest amalgam de functionalitate, raspunsul este pe Google+… Orice imagine pe care o aveti urcata pe site va putea fi editata folosind butonul Creative Kit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail