Garmin a ajuns la 100 de milioane de dispozitive comercializate

, 03 Mai, 12:22

garmin

Intr-o perioada in care extrem de multe companii din IT se duc in jos cu scaderi de profituri mai mari ca niciodata, Garmin trece prin una dintre cele mai roz perioade din istoria sa.

Chiar daca piata de sisteme de navigatie dedicate este atacata din toate partile de smartphone-uri care fac o treaba incredibil de buna la acest capitol, Garmin se pare ca a gasit reteta pentru a reusi sa nu-si neglijeze linia clasica de produse, in acelasi timp adresandu-se cu solutii software si posesorilor de telefoane inteligente. Compania a ajuns la 100 milioane de aparate dedicate vandute in ultimii 23 de ani de activitate, ceea ce este un record in industrie.

Daca va intereseaza si cifre, in T1/2012 compania a anuntat incasari de 557 milioane$  cu o crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Avand in vedere ca a stiut exact momentul in care sa se reinventeze si sa lanseze aparate originale si utile, tangente solutiilor clasice de navigatie, Garmin este o companie care merita avuta in vedere.

Aveti vreun aparat Garmin?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail