Gaming la purtator: Laptopurile ASUS G55 si G75

, 06 Iul, 12:05

Cu ocazia lansarii celor mai noi laptopuri de gaming din clasa de gaming, G55 si G75, ASUS a organizat un eveniment mai special in cadrul sediului Ubisoft din Bucuresti. Aici a avut loc o competitie in care au participat exclusiv angajati ai studioului, iar castigatorul a plecat acasa cu un laptop G55 nou-nout.

Laptopurile din seria G fac parte din produsele ce poarta sigla Republic of Gamers, fiind realizate exclusiv pentru gaming de cea mai inalta performanta, in produse ce pot fi cu usurinta carate intr-un rucsac. Cei interesati de aceste laptopuri pot sa le configureze cu cele mai noi si mai puternice procesoare Intel, cele mai rapide cipuri grafice mobile de la NVIDIA si cu o cantitate foarte mare de memorie RAM.

Desi in teorie toate sunt bune si frumoase, abia asteptam sa punem mana pe aceste „mici” jucarii, sa vedem daca intr-adevar avem de a face cu statii de gaming mobile ce pot rivaliza desktop-urile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail