GameDock va transforma iPhone-ul intr-o consola

GameDock va transforma iPhone-ul intr-o consola
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
00:14 06.07.2012

Gamedock iPhone TV

Desi imaginea de mai sus pare rupta dintr-un SF, cele doua gamepaduri nu sunt atasate dock-ului de sub iPhone doar la deruta. Nici HDMI-ul din spate nu are alt rol decat cel la care v-ati gandit deja.

Un nou proiect al celor de la Cascadia Games a ajuns pe Kickstarter. Este vorba de un dock de iPhone, doua controllere clasice si posibilitatea trimiterii semnalului de pe iPhone pe un TV prin HDMI. Daca sunteti gamer entuziast, si ati avut cateva experiente neplacute de jocuri multplayer agresive pe ecranul de 3,5 inci al iPhone-ului, acest accesoriu e pentru voi.

Dupa ce conectati fizic la dispozitivul de mai sus un iPhone, iPad sau iPod Touch, si incheiati si un parteneriat pe Bluetooth, jumatate din munca ati facut-o. Mai ramane sa conectati TV-ul si controllerele pe USB, moment dupa care puteti incepe zile si nopti albe de Asteroids sau Centipede folosind un sistem extrem de compact si de portabil. Aproximativ 100 de jocuri sunt compatibile cu acest sistem, si nu este o intamplare care orice joc compatibil iCade se pupa de minune si cu GameDock.

Daca sunteti interesat de acest concept, si vreti sa fiti printre primii utilizatori ai produsului finit, este suficient sa accesati pagina produsului de pe Kickstarter si sa investiti cativa dolari. Dupa aceasta etapa, daca lucrurile merg bine aproximativ 2 luni ar trebui sa aveti GameDock-ul la usa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: