Galaxy S III se pregateste de Jelly Bean

, 08 Aug, 10:30

Publicatia online SamMobile ne informeaza ca Samsung a terminat de testat intern o versiune de Android 4.1, pe care se pregateste  sa o trimita in curand catre utilizatori.

Samsung Galaxy S III

Se pare ca Samsung Galaxy S III va primi o varianta optimiza de Jelly Bean abia dupa ce Google va aproba acest lucru. Nu exista inca o data precisa de lansare pentru noul update OTA, insa nu ne-ar mira sa il vedem la sfarsitul trimestrului al treilea sau inceputul celui de al patrulea.

In acelasi timp, Samsung pare sa testeze Android 4.1 si pentru terminalele Galaxy S II si Galaxy Note. Legat de acestea, este imbucurator pentru utilizatori faptul ca Samsung nu a gasit nici un motiv pentru ca Jelly Bean sa nu ajunga si pe cele doua smartphone-uri. Cat despre iminentul Galaxy Note II, daca Jelly Bean nu va veni preinstalat, cu siguranta va avea cea mai noua versiune de Android intr-o luna sau doua dupa lansare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail