Galaxy S III a scapat pe net in poze

, 20 Apr, 09:00

Samsung-Galaxy-S-III

Afisate cu mandrie pe prima pagina a Gizmodo Brasil ca fiind doua imagini exclusive cu cel mai nou terminal Samsung Galaxy S III, ce urmeaza sa fie lansat pe 3 mai, cele doua poze de o calitate indoielnica reusesc sa infirme si sa confirme cateva zvonuri legate de viitorul aparat.

Da, stiu, cu astfel de „strategie” ne-a obisnuit Apple, insa, avand in vedere succesul terminalului Galaxy S II, se pare ca in jurul noului Galaxy a aparut un entuziasm suficient incat sa primeasca acelasi tratament ca iPhone 4S, de exemplu.

Imaginile din acest post confirma faptul ca urmatorul Galaxy, considerat de foarte multi un update incremental fata de Galaxy S II, nu va reinventa conceptul de smartphone. Daca ne luam dupa cei de la Gizmodo, Galaxy S III va fi mai subtire decat precedenta generatie, va fi un pic mai greu – probabil de la baterie, si va avea o camera de 12 megapixeli pentru a fi in pas cu trendurile actuale.

Cu un nume de cod pe carcasa Samsung GT-I9300, terminalul din poza nu raspunde la foarte multe intrebari, din contra, genereaza altele noi. Asadar, e mai bine sa asteptam cateva zile pana la lansarea urmatorului Galaxy S pentru a ne forma o parere concludenta. Oricum, intotdeauna aura de mister care inconjoara imaginile de proasta calitate cu dispozitive nelansate, trebuie sa recunoastem, este speciala.

s3-costaso

nclude

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail