07 aug. 2012 | 12:00

Galaxy Note 10.1 este foarte aproape de lansare

ACTUALITATE
Galaxy Note 10.1 este foarte aproape de lansare

Dupa ce fusese deja prezentat si testat pe diverse site-uri, cei de la Samsung s-au gandit ca ar fi momentul pentru un anunt oficial referitor la disponibilitatea noii tablete Galaxy Note 10.1.

Galaxy Note 10.1

Aceasta este cea mai noua tableta a companiei coreene si in acelasi timp cea mai performanta. De asemenea este prima tableta Samsung care integreaza un stylus ca metoda de input.

Noua tableta Samsung va avea un procesor quad core tactat la 1,4 GHz si 2GB RAM. Aceste detalii ridica semnficativ, din punct de vedere al performantei, acest model deasupra celorlalte variante de tablete Samsung de 10,1 inci. In acelasi timp, aceasta este prima extindere a conceptului Samsung Galaxy Note dincolo de dimensiunea de 5,3 inci a telefonului omonim.

In ceea ce priveste disponibilitatea si conectivitatea, vor exista versiuni de Galaxy Note 10.1 doar cu WiFi, WiFi + HSPA+ 3G si WiFi + LTE disponibile global pana la sfarsitul acestei luni. Ne putem astepta sa vedem si un model cu 4G disponibil pe piata pana la sfarsitul acestui an. Mai jos puteti vedea un clip oficial de prezentare al noii tablete, care pe mine personal m-a convins ca vorbim de alta mancare de peste fata de celelalte Galaxy Tab-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele