03 mai 2012 | 16:24

Gaikai vine si la purtator cu WikiPad 3D

ACTUALITATE
Gaikai vine si la purtator cu WikiPad 3D

WikiPad 3d gaikai

Gaikai, serviciul de streaming de jocuri care de curand a primit o aplicatie pe Facebook si este integrat in din ce in ce mai multe site-uri, va veni in curand si in spatiul mobil. Avand in vedere ca jocurile disponibile au nevoie de butoane fizice pentru a fi jucate, compania a ales ca partener compania Gadmei, producatorul tabletei WikiPad 3D.

Aceasta tableta a fost prima data vazuta la CES 2012 si beneficia de o lista de specificatii destul de modesta (procesor single core si display de 8 inci), desi promitea afisare in trei dimensiuni. Intre timp se pare ca WikiPad 3D a primit niste upgrade-uri, laudandu-se cu un procesor quad-core, un display 3D de 10 inci si sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. De asemenea, va exista optiunea de a alege un model cu sau fara 3G.

Vorbeam mai sus de butoanele fizice de care Gaikai are nevoie, acestea fiind oferite de un accesoriu detasabil pentru WikiPad, care face tableta sa semene foarte mult cu proiectul Razer Fiona. Momentan nu exista o data la care creatia celor de la Gadmei va ajunge pe piata, insa cu siguranta vom putea sa jucam pe ea titluri de PC prin intermediul Gaikai inca din prima zi.