Gadgeturi de iarna – manusi Chaval Response XRT

Gadgeturi de iarna - manusi Chaval Response XRT

In urma cu o saptamana anuntam o pereche de manusi cu bluetooth pentru sezonul rece. In cazul in care nu vreti sa vorbiti la manusa dar va doriti o pereche de manusi ,,gadget” compania Chavala are solutia.

Manusi Chaval Response XRT

Numele manusii de mai sus este Chaval Response XRT si face parte dintr-o pereche de manusi inteligente al caror scop este logic la prima vedere: incalzirea mainilor. Magia vine din modul prin care indeplinesc aceasta sarcina.

Secretul sta intr-o pelicula subtire de tip polimer integrata in materialul folosit pentru Chaval Response XRT. Manusile preiau energie de la priza, dupa care prin intermediul respectivului polimer reusesc sa incalzeaza intreaga mana a utilizatorului la apasarea unui buton. Motivul pentru care temperatura de functionare nu poate fi ajustata prin controale suplimentare se datoreaza nano-tehnologiei ascunse in interior. Mai precis, manusa face o treaba foarte buna in a detecta temperatura corpului, urmand ca in secunda urmatoare sa ajusteze cantitatea de caldura disipata.

Pretul acestor manusi este de 390 dolari si veti fi bucurosi sa aflati ca pot fi livrate si in Romania prin Fedex International de pe site-ul producatorului pentru ,,doar” 110 dolari in plus. Aceasta valoare este exagerata din multe puncte de vedere, insa daca intreprindeti multe activitati intr-un frig crancen pe timpul iernii, s-ar putea ca respectivul pret sa para mai mic in ochii vostrii decat in ai altora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: