FXI Cotton Candy: Cel mai mic PC din lume

, 29 Feb, 09:45

FXI Cotton Candy

Cu totii ne dorim calculatoare cat mai mici, cat mai silentioase, cat mai economice, dar si, desigur, cat se poate de performante. Se pare ca cei de la FXI au reusit sa ne indeplineasca toate aceste dorinte in FXI Cotton Candy.

Este cel mai mic PC din lume, un calculator „ascuns” intr-un stick USB. Cu alte cuvinte, vom putea avea fiecare cate un calculator in buzunarul de la pantaloni fara sa dam prea multe de banuit celor din jur…

„Stick-ul” are un procesor Samsung ARM Cortex-A9 la 1GHz, un chipset grafic Mali 400 si conexiuni HDMI, Wi-Fi si Micro USB. FXI Cotton Candy vine cu Android sau Ubuntu preinstalat si se descurca de minune cu formate MPEG-4 si H.264. Asadar, cu putina pricepere, orice televizor banal poate fi transformat intr-un Smart TV veritabil cu ajutorul celui mai mic computer din lume.

Conform gizmodo.com, mini-computerul FXI Cotton Candy este asteptat sa apara pe piata in martie, dar intre timp poate fi pre-comandat online pentru 199 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail