07 iul. 2012 | 17:11

Furby se intoarce in septembrie – vine cu o aplicatie de iPad

ACTUALITATE
Furby se intoarce in septembrie - vine cu o aplicatie de iPad

Furby

Cu mai bine de 10 ani in urma, papusile Furby erau extrem de populare. Plecand de la premisa ca orice val de popularitate se poate repeta, pana la sfarsitul acestui an se pare ca le vom revedea pe rafturile magazinelor.

Incepand cu luna septembrie a acestui an, o versiune moderna a lui Furby, cu mai multe elemente de gadget, va fi disponibila pentru achizitie. Pe partea de specificatii, ochii vor fi panouri LCD, urechile din cauciuc vor putea sa se miste si nici nu vor lipsi o serie de senzori care sa faca experienta utilizarii mai interactiva. Va fi sensibil la atingere si va interactiuna de minune atat cu alte papusi Furby cat si cu un iPad. Incercand sa nu neglijeze nici vechile aspecte care faceau un Furby deosebit, noua iteratie a conceptului va putea de asemenea sa danseze, sa reactioneze cand este tinut cu capul in jos sau sa-si schimbe radical comportamentul in functie de pozitia unui switch. Cu alte cuvinte, va avea mai multe personalitati.

Pentru ca smartphone-urile sau tabletele nu putea lipsi din ecuatie, aplicatiile compatibile cu iOS si Android vor puteau fi folosite atat pentru a interactiona cu papusa Furby, cat si pentru a traduce intr-o limba normala zgomotele pe care le face creatura.

Papusa va costa aproximativ 60 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele