Fujifilm X-Pro1 – Mirorless cu personalitate

Fujifilm X-Pro1 - Mirorless cu personalitate

Fujifilm nu prea stie sa pastreze secrete, iar asta s-a dovedit de-a lungul timpului de mai multe ori. Ma gandesc probabil ca angajatii sunt prea entuziasmati de ceea ce sunt pe cale sa realizeze, incat nu se pot abtine sa nu arunce vorba in presa despre aceste produse.

Fujifilm X-Pro1 este o camera foto din seria celor fara oglinda (mirorless) despre care se stie de ceva vreme, iar astazi la CES a fost si vazuta prima data si au fost cunoscute specificatiile aproape finale. Dispune de un senzor de 16,1 megapixeli APS-C X-Trans, despre care producatorul spune ca este comparabil ca performante cu cel de pe un DSLR sau chiar un full-frame. X-Pro1 are un viewfinder hibrid, poate filma 1080p si are un ecran cu 1,23 milioane de pixeli.

Carcasa este creata din aliaj de magneziu si arata chiar excelent, intr-un stil retro care presupun ca va fi indragit de o multime de pasionati ai domeniului.

X-Pro1 va fi disponibila in februarie, iar pretul asteptat este in jurul a 1,700 dolari doar pentru body si aproximativ 600 dolari pentru lentile.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/FujifilmX1/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: