Freecom Mobile Drive Mg – Thunderbolt in actiune

, 11 Iun, 14:35

Thunderbolt primeste din ce in ce mai multa atentie. Odata cu implementarea sa pe noile paci de baza Intel, au aparut si dispozitive mobile de stocare, ca Freecom Mobile Drive Mg.

Freecom are disponibila de ceva vreme unitatea de stocare externa Mobile Drive Mg. Aceasta a primit pe rand update-uri la conectica, astfel este disponibila acum si in versiuni USB 3.0 si Firewire, precum si Thunderbolt. Producatorul insista pe compatibilitatea cu produsele Apple, care dupa cum bine stim a fost primul care a implementat acest standard, mai ales pentru ca HDD-ul vine formatat pentru Mac.

Se pare ca Freecom a primit pentru acest mic dispozitiv titlul de cel mai mic HDD pe Thunderbolt si Cel mai rapaid HDD folosind acest conector la Red Dot Awards 2012. Acesta va fi disponibil in magazinele Apple Premium Reseller si prin intermediul site-ului Freecom incepand cu luna urmatoare.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail