Freecom a lansat Hard Drive Sq, un HDD extern „a la Apple”

Freecom a lansat Hard Drive Sq, un HDD extern „a la Apple”

Freecom a lansat Hard Drive Sq, un HDD extern intr-o carcasa subtire, eleganta din aluminiu ce poate fi folosit foarte bine atat pentru PC, cat si pentru alte dispozitive.

Freecom Hard Drive Sq

Atuul principal al acestui HDD este designul. Stiu, e vorba de un hard disk, dar fiind extern, aspectul conteaza, nu? Imbracat intr-o carcasa din aluminiu, discul intern de 3,5 inci poate avea o capacitate de 1, 2 sau 3 TB. Arman Emami este numele designerului responsabil pentru forma simpla a acestui dispozitiv. Unii ar spune ca seamana cu produsele Apple, iar aici nu ii voi contrazice, se pot observa din imagini liniile ceva mai rafinate decat cele ale unui AirPort Express sau ale unui Mac mini.

desing Freecom Hard Drive SqFreecom a lansat Hard Drive Sq este disponibil in varianta de conectivitate USB 3.0 care este, desigur compatibila si cu USB 2.0. Viteza maxima de transfer a acestuia ajunge la 130 MB/s folosind standardul USB 3.0.

Conectivitate Freecom Hard Drive Sq Poate fi folosit ata pentru backup-ul informatiilor de pe PC, pentru stocarea de materiale multimedia si redarea acestora pe TV, cat si pentru inregistrarea programelor TV, pentru acele televizoare care pot realiza acest lucru pe USB.

Pretul pentru capacitatile de 1, 2 si 3 TB vor fi de aproximativ 650, 800 si respectiv 1050 lei, putin cam piperate daca ar fi sa ma intrebati pe mine.

Citește și:
Etichete: