FPS-urile castiga o noua viata prin controllerul Delta Six

FPS-urile castiga o noua viata prin controllerul Delta Six

La prima vedere arma de mai jos ar parea cat se poate de autentica, ai fi tentat sa tolerezi pana si butoanele colorate.  Realitatea este insa cu totul alta, acesta este doar un controller de Xbox 360.

delta-six-controller

Pentru fanii unor jocuri precum Call Of Duty, care traiesc experienta de a se juca la un alt nivel decat un om obisnuit, va fi disponibil in curand un controller pe cat de spectaculos estetic pe atat de avansat tehnologic. Delta Six este numele acestei mitraliere care se poate transforma cu usurinta intr-o pusca cu luneta sau SMG. Este suficient sa adaugi sau sa dezasamblez bucati de plastic din ea si arma te va ajuta si mai mult sa intelegi de ce s-au inventat astfel de gadgeturi.

Realizat de David Kotkin, gadgetul din imaginile alaturate are tot ce-i trebuie pentru a amplifica experienta pe care o traiesti cand joci un shooter. Cu ajutorul unui accelerometru, de exemplu, influentati procesul de tintire in timp ce reculul virtual si actiunea de reincarcare a armei va vor plasa direct in miijlocul actiunii. Pentru o experienta cat mai autentica, arma integreaza si un o serie de senzori de proximitate sau de presiune. Doar prin astfel de artificii in momentul in care va plasati obrazul pe marginea armei veti vedea pe ecran tinta pentru tras cu luneta.

Pentru a se potrivi cu un numar cat mai mare de utilizatori, inidferent de tipul de personaj din lumea virtuala, puteti extrem de usor sa schimbati tipul profilului si simultan cu aceasta operatiune sa particularizati Delta Six prin inlaturarea sau atasarea anumitor componente din plastic. Nu stim inca momentul in care noul gadget va putea speria vecinii la propriu insa atunci cand o va face pretul va fi de 89 dolari.

deltacomponents

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: