Fost purtator de cuvant al Anonymous arestat de FBI

, 14 Sep, 17:04

Un fost purtator de cuvant al celebrei retele Anonymous a fost arestat miercuri, la cateva ore dupa ce a postat online un videoclip in care ameninta un agent FBI.

anonymous

Barrett Brown a fost arestat si predat in custodia FBI-ului fiind acuzat ca ar fi amenintat un agent federal. De-a lungul timpului autoritatile americane au efectuat o serie intreaga de arestari cu scopul de a elimina gruparea de hackeri.

Locuita fostului purtator de cuvant a fost perchezitionata in luna martie, moment in care si laptopul sau a fost confiscat de catre FBI. Dar ce a dus la retinerea sa? Aparent Brown a postat un clip pe YouTube in care ameninta un agent FBI care i-ar fi hartuit in mod repetat mama.

Probabil ca acesta este pretul pe care putini membri din gruparea Anonymous trebuie sa il plateasca, mai ales pentru ca au ales sa isi faca cunoscuta identitatea. Dupa cum noteaza si huffingtonpost.com, in momentul de fata Brown scrie o carte despre experientele sale in cadrul grupului de hackeri. Mai jos aveti si filmuletul folosit ca proba pentru arestare.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail