Flipboard implineste 2 ani. Sarbatoreste cu un infografic.

Flipboard implineste 2 ani. Sarbatoreste cu un infografic.

Pentru ca o aniversare isi pierde din semnificatie daca nu este incunata de o retrospectiva, cei de la Fliboard au celebrat doi ani de existenta printr-un infografic.

Flipboard

Flipboard, agregatorul de stiri cu aspect de revista pentru iOS si Android a reusit in doi sa ajunga la 5 milioane de utilizatori dupa primul an, iar acum este folosit de 20 de milioane de persoane. In fiecare secunda, printre utilizatorii de iOS si Android se regaseste un nou utilizator care a imbratisat platforma.

Din fericire, nu doar aceasta informatie este uimitoare cand vorbim de Flipboard. Mai jos avem si alte cifre date publicitatii de companie in format de infografic. De exemplu, 75% dintre toti utilizatorii de Flipboard pe iPad au optat pentru asocierea contului de Fliboard cu unul aferent unei retele de socializare (Facebook sau Twitter). Cu noile reguli Twitter insa, conectivitatea cu acest serviciu are mari sanse sa fie indepartata de catre dezvoltatori intr-un timp relativ scurt. Activitatea in sine, de stat pe Flipboard, este atat de interesanta incat 86 de minute sunt petrecute in medie, lunar, navigand prin aplicatie.

Daca sunteti posesor de tableta cu iOS sau Android si nu ati avut ocazia sa incercati Fliboard eu zic sa nu mai asteptati.

flipboard_final_JM