Flash a devenit mai performant pe Google Chrome

Flash a devenit mai performant pe Google Chrome

In cazul in care nu ati aflat, Google Chrome vine cu pluginul de Flash preinstalat, iar actualizarile la acesta sunt instalate fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului.

Adobe Flash Goole Chrome

Intr-un nou post pe blogul Google Chrome au fost publicate mai multe informatii referitoare la performanta de care da dovada pluginul Adobe Flash in momentul in care este apelat din interiorul browserului Chrome. In principiu Flash a devenit  mai sigur si mai stabil, in parte si datorita faptului ca in acest moment profita la maxim de posibilitatea de sandboxing oferita de Chrome. Implementata cum trebuie, din cate se pare, functia de sandboxing a micsorat numarul erorilor cauzate de Adobe Flash.

In cea mai noua iteratie a browser-ului Chrome nici macar Windows XP nu a fost neglijat, aceeasi posibilitate de sandboxing fiind disponibila si pe sistemele de operare mai vechi. Tot cu noul update a fost introdus suportul de Flash in Chrome pentru Winodws 8 in mod Metro. Noile GPU-uri ar trebui de asemenea sa aiba un rol important in evaluarea performantei ultimei versiuni de Flash.

Incepand de saptamina trecuta browserul Chrome deja fi ar trebuit sa fie mai rapid, update-urile descrise fiind deja instalate la voi pe PC fara a fi necesara nici un fel de interventie. In plus, noul Chrome este deja disponibil pentru Linux, Chrome OS si Windows, in timp ce versiunea de Mac OS X ar rebui sa apara in viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: