Flash 11.3.3: Adobe tot lanseaza update-uri, tot rezolva probleme

Flash 11.3.3: Adobe tot lanseaza update-uri, tot rezolva probleme

adobe-flash-11-3

Aceste update-uri dese, care vin cu solutii la probleme extrem de grave, nu fac decat sa reconfirme faptul ca Adobe Flash trebuie sa dispara. Mai bine zis, Flash trebuie inlocuit pe orice dispozitiv creat vreodata cu HTML5.

Adobe Flash 11,3 a iesit din beta si, pe langa remedierea unor gauri de securitate crtice in platforma, vine si cu cateva functii noi. Utilizatorii de OS X, cu aceasta noua versiune a plugin-ului vor beneficia pe viitor de actualizari in fundal a Flash. Tot versiunea 11,3 asigura pentru prima oara compatibilitatea cu Mountain Lion. Semnarea codului din noul Adobe Flash cu mare precizie asigura si compatibilitatea framework-ului cu sistemul de siguranta Gategeeper.

Partea de sandboxing, prezenta deja in versiunea de Chrome, cu noua versiune este prezenta si versiune de Flash pentru Firefox. Cu alte cuvinte, in cazul in care rulati din greseala cod malitios pe o pagina de pe internet, partea de sandboxing izoleaza infectia de restul sistemului de operare.

In cazul in care nu sunteti invitati la update de catre PC-ul sau Mac-ul vostru, si nici nu v-ati trezit cu noua versiune gata instalata datorita sistemului de auto-update, puteti gasi noua versiune si aici.

Citește și: