Firefox pentru tablete devine mult mai sprinten

Firefox pentru tablete devine mult mai sprinten

Desi vedem zilnic update-uri la aplicatiile pentru mobile, ocazional intalnim un upgrade care merita mentionat. Acesta este cazul aplicatiei Firefox pentru tablete cu Android.

Firefox

Datorita unui upgrade semnifcativ al codului din spatele aplicatiei, aceasta este mult mai sprintena din toate punctele de vedere. Firefox Mobile incarca acum mai repede paginile de internet, porneste mai repede, iar latenta de zoom si panning s-a micsorat semnificativ.

O noua functie intitulata Awesome Screen te ajuta sa ajungi mult mai usor site-urile favorite, sa vezi istoricul, si sa stochezi parole si informatii pentru completare automata. Firefox Sync este in continuare unealta perfecta pentru a-ti sincroniza informatiile dintre toate versiunile de Firefox pe care le folosesti pe parcursul zilei. In cazul in care vreti neaparat sa vedeti varianta de desktop a unui site acum s-a eficientizat procedura print-un click pe ,,Request desktop site din meniu.” Printre multe alte update-uri de securitate si performanta se mai numara cateva ce vizeaza cele mai noi functii din HTML5, toate pentru a nu pierde niciodata nimic atunci cand navighezi pe internet prin intermediul Firefox.

Firefox pentru Android poate fi descarcat simplu si usor de pe Google Play.

Citește și: