Fii Justin Bieber in NBA 2K13

Fii Justin Bieber in NBA 2K13

Internetul nu il place pe Justin Bieber. Gamerii sunt persoane foarte active pe internet, iar asta face decizia celor de la 2K Games de a-l include pe celebrul solist adolescent in noul NBA 2K13 sa para mult mai ciudata.

Da, ati citit bine. Justin Bieber, una dintre celebritatile care a primit cele mai grele injurii pe internet, va aparea in noul simulator sportiv de baschet ca jucator, in cadrul „Team Bieber”. Cei de la 2K Sports au modelat personajul sa semene cu adevaratul Bieber, insa nu stim daca si „suava” sa voce va fi integrata in joc. Dezvaluirea a fost facuta de Justin pe contul sau personal de Twitter, iar un screenshot si cateva secvente de gameplay au ajuns cumva pe internet, desi jocul nu este inca disponibil in magazine.

Nu stiu in ce masura acest parteneriat va ajuta la performanta jocului in mediul retail, insa cu siguranta mai multi internauti vor boicota aceasta lansare doar pentru faptul ca numele lui Bieber este inclus in joc, sa nu mai vorbim despre o intreaga echipa proprie si probabil o melodie pe coloana sonora.

Citește și: