Feedair te tine la curent cu retelele sociale

, 25 Ian, 15:35

Feedair Desktop Digital Ticker este un dispozitiv prezentat la CES 2012, al carui rol este de a afisa ultimele update-uri de pe retelele sociale intr-o modalitate mai putin obisnuita. E ca si cum ai avea o varianta fizica a widget-ului folosit pe smartphone sau pe tableta.

Feedair se conecteaza prin reteaua WiFi la internet, se alimenteaza la USB si preia informatii despre retelele sociale, stiri, vreme sau alte informatii de pe telefonul utilizatorului. Exista o varianta de la alt producator ce se conecteaza la PC, insa Feedair este destinat dispozitivelor mobile. Compania producatoare lucreaza impreuna cu dezvoltatorii de software interesati, pentru a creste functionalitatea gadget-ului, implementand in acesta compatibilitate cu o plaja cat mai larga de servicii.

Configurarea se face foarte usor prin USB sau direct prin tehnologia wireless, folosind aplicatii pentru Android sau iOS. In clipul de mai jos CEO-ul companiei Feedair, David Avital, explica functionarea acestuia.

Dispozitivul va fi lansat in cursul lunii martie, va veni intr-o gama larga de culori si va avea un pret de aproximativ 50 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Holy crap cat de inutila poate sa fie inventia asta! Detest dependenta de retelele sociale!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail