Facebook vine cu un nou update: Liste de lectura

Facebook vine cu un nou update: Liste de lectura

Intr-o perioada in care suntem bombardati zilnic cu sute si mii de informatii irelevante pe Facebook, in cazul in care intalniti postari pe care vreti sa le lecturati mai incolo, acum aveti aceasta optiune.

Facebook Update

Facebook a inceput sa raspandeasca o noua functie a retelei de socializare, atat pe site cat si pe aplicatiile mobile. Definita generic ca o lista de lectura, noua functie va permite sa va faceti o colectie din toate posturile interesante pe care nu aveti timp sa le parcurgeti prima oara cand le vedeti. Asemanatoare ideii de bookmark dintr-un  browser, noua functie va permite sa adaugati articole de interes intr-o sectiune intitulata sugestiv ,,Saved”.

Pentru a apela la noua functie folosind aplicatia Facebook de smartphone sau tableta este suficient sa tineti apasat pe o postare si aceasta va fi salvata. Pentru a face acelasi lucru de pe un site-ul Facebook, in curand sub fiecare postare va apararea un buton intitulat Save. Daca apasati pe respectivul buton postarea respectiva va fi accesibila mai tarziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: