Facebook primeste update pentru Retina Display

Facebook primeste update pentru Retina Display

Facebook a lansat astazi pe AppStore un update-ul 4.1.1 pentru aplicatia dedicata sistemului de operare iOS a celebrului serviciu de socializare. Printre micile „reparatii” s-a strecurat si functionalitate noua, sub forma suportului pentru rezolutia Retina.

Acest lucru este foarte important pentru utilizatorii Noului iPad, intrucat vor putea in sfarsit sa beneficieze de puterea celebrului display cu rezolutia de 2048 x 1536 in timp ce vizioneaza imagini si clipuri video. De asemenea, textul este mai usor de citit, iar interfata nu va mai parea pixelata. Este de mirat ca a durat atat timp de la lansarea tabletei pentru ca Facebook sa lanseze aceasta versiune, insa Apple a sugerat o lansare inca de saptamana trecuta cand a inclus aplicatia in lista „New & Noteworthy”.

Alte aditii ale noului update sunt: sunt posibilitatea de a sta offline in chat, afisarea intregii liste de prieteni, afisarea corecta a imaginilor de profil, plus alte cateva reparatii pentru Pagini si seturi de imagini. De asemenea, cei care locuiesc in Cehia, Indonezia, Danemarca, Grecia, Malaezia, Norvegia, Portugalia si Thailanda vor avea acum posibilitatea de a afisa interfata Facebook pentru iOS in limba locala.

Citește și: