Facebook Marketplace aduce 6 luni de antivirus trial

, 28 Apr, 11:46

Antivirus Marketplace

Chiar daca parerile sunt impartile cand vine vorba de beneficiile Facebook puse in balanta cu dezavantajele, in aceste zile tatal retelelor sociale a facut un lucru dragut pentru comunitate.

Accesibila la adresa www.facebook.com/security/app_363688420329497 este o aplicatie cu rol de magazin virtual care poarta numele de Antivirus Marketplace si care va permite utilizatorilor sa profite de oferte mult mai bune decat in alta parte. Mai precis, daca de cele mai multe ori cu un antivirus shareware sau demo sunteti restrictionat la o luna de functionalitate completa, in cazul solutiilor descarcate din noul Markeplace situatia este cu totul alta.

In fiecare caz primiti 6 luni de antivirus complet functional, singura exceptie facand-o Microsoft, care ofera Security Essentials gratuit pentru totdeauna. La aceasta campanie pentru securizarea PC-urilor, pe langa gigantul din Redmond, au mai luat parte Sophos, Trend Micro, Symantec si McAfee.

Desi momentan este greu sa-ti dai seama cine va avea mai mult de castigat, daca ar fi sa apreciez ceva la aceasta initiativa, acel lucru ar fi componenta cross-platform. Atat Symantec, cat si Sophos ofera solutii de devirusare pentru PC-uri si pentru Mac-uri. Astfel, nimeni nu este neglijat.

Lasand la o parte faptul ca puteti testa unul pentru 6 luni, dupa care il dezinstalati si instalati altul, marele premiu pentru producatori ar fi ca la expirarea celor 6 luni sa scoateti cardul si sa cumparati licenta completa.

Chiar, voi cat ati stat cel mai mult pana acum fara antivirus?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail