Facebook lanseaza Offers – o noua platforma de promovare

, 15 Apr, 18:01

facebook offers

Avand in vedere ca acum aproape orice afacere are si o pagina de Facebook, compania condusa de Zuckerberg spera la adoptarea de catre micii comercianti a unui sistem de oferte marca Facebook.

Intitulata Offers, noua platforma permite posesorilor de afaceri locale mai mici sau mai mari, prin campanii desfasurate prin Facebook, sa ofere vizitatorilor diverse coduri de reduceri, oferte personalizate sau pur si simplu lucruri gratuite in momentul in care vor intra viitoare data intr-un magazin sau bar participant la promotie. Pe langa posibilitatea de a trimite oferte unui anumit numar de utilizatori de Facebook respectivele oferte pot aparea si pe Wall-ul fiecarei persoane, pe interfata mobila a aplicatiei sau pe email. Ofertele se pot crea gratuit insa Facebook specifica faptul ca va exista o limita la numarul de oameni ce le vor primi. Un astfel de sistem destul de original reprezinta o metoda mult mai interactiva de pastrare a interesului in reclame viu, chiar si daca nu vorbim de reclame in sensul in care am fi facut-o in urma cu 5 ani.

Desi  afirmatia poate parea dubioasa cu un astfel de sistem de oferte, Facebook poate incerca sa fie concurenta unor gigantii precum Groupon – international sau Top Deals – local.  Pentru mai multe informatii puteti urmari cu interes clipul integrat mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail