Facebook Disaster: Cum va afla familia ca esti in regula dupa o calamitate

, 01 Mar, 13:09

Facebook a pornit un nou serviciu in Japonia, ca un raspuns la evenimentele care s-au intamplat dupa cutremurele si tsunamiul de anul trecut. Acesta se numeste Disaster, iar functia lui este de a marca oamenii care sunt in regula ca „Safe”. 

Fie ca supravietuitorii fug repede la un computer si se marcheaza singuri, fie ca altcineva face asta dupa ce a intrat in contact cu persoanele care se afla in zonele afectate de calamitati, scopul noului serviciu oferit de Facebook este sa informeze familia si prietenii despre starea acestora. Cea mai buna parte a sa este usurinta de utilizare, care se face cu un singur click. Dupa aceea, in lista va aparea langa numele persoanei, o noua icoana pe care scrie „Safe„.

Mai greu va fi pentru cei care se vor baza prea mult pe aceasta unealta si vor sta cu sufletul la gura pana cand persoana pe care o cauta reuseste sa gaseasca un computer cu acces la internet.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail