Facebook devine mai sprinten pe iOS

Facebook devine mai sprinten pe iOS
14:57 28.06.2012

Cu toate ca nu traim intr-un univers in care New York Times a devenit subit un jurnal IT de referinta, redactorii din spatele publicatiei au avut ocazia sa experimente o versiune aproape finala a unei noi aplicatii Facebook de iOS.

Programata pentru a fi lansata candva in aceasta vara, noua aplicatie Facebook pentru iPhone este net superioara iteratiei pe care o avem instalata la ora actuala pe terminale. Avand in vedere timpii morti aferenti utilizarii aplicatiei obisnuite de Facebook, perioada in care stam si ne uitam la un ecran asteptand sa se incarce niste poze se pare ca va fi eliminata. Axandu-se in principal pe performanta, mai degraba decat pe ideea de redesign, indiferent cum o privesti, noua versiune este extrem de sprintena.

Noua aplicatiie va fi scrisa integral in Objectiv C – Limbajul nativ de programare pentru aceasta platforma, particularitate care de una singura a micsorat semnificativ timpul de raspuns al aplicatiei. In comparatie, vechea aplicatie era de fapt 90% HTML5, imbracata in 10% Objectiv C, pentru compatibilitate sporita.

Avand in vedere entuziasmul cu care Facebook isi actualizeaza si celelalte aplicatii, gen Camera sau Messenger, devine evident ca toti banii investiti in companii specializate pe aplicatii mobile nu au fost in zadar. New Facebook for iOS

Etichete:
loading...